Skandium sulautuu kaupunkiin

Brahenkatu 12 a – kortteli kauppatorista

Keskelle Suomen ainutlaatuisinta kaupunkiympäristöä rakentuva Skandium on vain korttelin päässä elinvoimaisesta Kauppatorista ja monipuolisista palveluista. Brahenkadun päädyssä taas aukeaa tunnelmallinen jokiranta korkealuokkaisine ravintoloineen ja kulttuuripalveluineen.

Keskustan kehittäminen on yksi Turun kaupungin kärkihankkeista ja Turun keskusta elääkin nyt toista renessanssiaan. Keskusta-aluetta kehitetään kaupunkikulttuurin sydämenä. Kaupallinen keskusta tulee kasvamaan liike-elämän, kaupan ja kulttuurin sekä matkailun vetovoimaiseksi keitaaksi, joka toimii porttina saaristoon ja Eurooppaan.

Skandiumin sijainti Turun kartalla

Katso sijainti Google-kartalla

Kaupungin palvelut

Kaupungin sydämessä olevan Skandiumin ympärillä sykkivät kaikki mahdollisuudet: muun muassa päivittäistavarakaupat, ostoskeskukset, ravintolat ja Konserttitalo ovat taloyhtiön välittömässä läheisyydessä, Kaupunginteatteri ja Logomo lyhyen kävelymatkan päässä. Myös Cygnaeuksen koulu, Puolalan koulu ja lukio sekä kaupungin korkeakoulut ovat Skandiumista vain kivenheiton päässä.

Liikenneyhteydet niin autolla, linja-autolla kuin rautateitsekin ovat huippuluokkaa. Skandiumin lähellä on bussiasema ja päärautatieasemalle on vain kilometrin matka. Keskustasta pääsee nopeasti niin Helsingin kuin Tampereen moottoriteille.