Asunto Oy Skandium

Brahenkatu 12 a, Turku

Kahdesta 9-kerroksisesta talosta ja niiden väliin sijoittuvasta asukkaiden omasta kuntoilu- ja saunatilasta koostuvaan Skandiumiin valmistuu 105 kaupunkikotia. Asuntojen koot vaihtelevat alle 30 neliön yksiöistä lähes 200 neliön asuntoihin. Omalla tontilla mäen päällä sijaitsevan Skandiumin näkymät kantavat pitkälle yli Aurajoen aina sataman suuntaan sekä historialliselle Tuomiokirkolle päin. Asunnot ovat energiatehokkaita (energialuokka C2013). Asunnot valmistuvat syksyllä 2021.

Asuinmukavuuden uusi standardi

Aamupala tai tunnelmallinen illallinen voidaan nauttia omalla suurella, lasitetulla parvekkeella. Asuntojen pintojen alle on kätketty modernia ja ekologista teknologiaa. Ulko-ovissa on sähköinen avausautomatiikka kulkua helpottamaan ja  huoneistojen ulko-ovissa on turvalukko vakiona. Isoimmissa asunnoissa kylpyhuoneet ovat varusteltu liiketunnistimilla toimivilla yövaloilla ja keittiössä korkeuden tuntua tuovat yläkaappien päällä sijoitetut himmennettävät led-nauhat. Jokaisesta asunnosta löytyvät ajanmukaiset ja nopeat tietoliikenneyhteydet.

Yhteiset tilat

Molemmissa taloissa on katutasoon sijoittuvat tyylikkäät ja avarat pyörävarastot, tasokkaat pyykinpesutilat sekä kuivaushuoneet. Skandiumissa on myös SmartPost-postihuone, josta asukkaat voivat kätevästi noutaa verkkokauppatilauksensa. Väestönsuoja-, varasto- ja tekniset tilat ovat kellarikerroksissa. Jokaisella asunnolla on oma lukittava irtaimistovarasto. Asukkaiden käytössä on oma kuntoilukokonaisuus sekä edustava saunatila. Asuinkerroksista on suora kulku omaan autopaikoitushalliin, jonka yhteydestä löytyy myös autopesupaikka.

Autopaikat

Skandiumin kellarikerroksessa on osakkeina myytäviä autopaikkoja ja varastoja. Lisää myytäviä autopaikkaosakkeita on Puutorin Pysäköintihallissa.

Pyydämme huomioimaan, että rakennuttaja pidättää oikeuden muutoksiin suunnittelun edetessä.